Winkel

Algemeen

Alle opgegeven prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgen, verpakken of verzenden.
Neem contact via de mail op info@timmerveld.be of telefoneer via de 0032 468 171327 om een offerte, afspraak of bestelling vast te leggen.

Wat je niet in het hoofdstuk “te koop” kan vinden , kunnen we overwegen om in het productengamma op te nemen. Stel de vraag en we zien wel of we een aantrekkelijk aanbod kunnen uitwerken.

Winkelvisie

Een echte winkel in de letterlijke zin van het woord is er niet, de werken die ik uitvoer gebeuren op aanvraag. Een webshop is er ook (nog) niet;
Heb je vragen over een opdracht, gereedschap, grondstoffen, hout, kunststoffen of afwerkproducten, post ze op het mailadres info@timmerveld.be
of bel even op 0032 468 171327.
Wij nemen zo snel mogelijk contact voor bijkomende info, levertijden, een offerte of een bestelling.
Op deze manier zijn de kosten voor het bedrijf EN de klant beheersbaar.
Wij zorgen voor een verzendmethode die het best past bij het te bezorgen voorwerp per post, koerier, afhaling enz.
Killinger houtdraaibanken en bijhorigheden worden na afspraak rechtstreeks van de fabriek in M√ľnchen op het gewenste adres geleverd.
Alle wettelijke voorschriften worden in alle gevallen gevolgd, zoals daar zijn: acht dagen na bestelling bedenktijd, algemene garantie enz.

Wij verkopen niets wat we niet zelf kennen, gebruiken en beproefd hebben.
Voorbeeld: op mijn werktafel liggen momenteel zeven types insteekuurwerken te tikken, het is te zeggen, vier van de zeven zijn afgekeurd, twee types zijn in bestelling en komen in de verkoop.

Op die manier kunnen wij achter elk product staan en kunnen wij de klant met raad en daad bij staan, adviseren, ervaringen delen en letterlijk bijstaan.